Over ons

uw woning. onze passie. 

Simbouw Algemene Bouwwerken is een familiebedrijf dat een ervaren leverancier is van bouw-, ontwikkelings- en vastgoed diensten. Ons bedrijf is actief voor de industriële, commerciële en residentiële markt in Limburg en Vlaams-Brabant. Erkend voor onze hoogwaardige afwerking, innovatieve technologie, open samenwerking en uitzonderlijke normen, bieden we een one-stop-benadering voor de planning, ontwikkeling en constructie van opmerkelijke gebouwen.

Nieuwbouw

Wij realiseren nieuwbouw in zowel moderne als traditionele stijl voor al onze particulaire klanten vanuit verschillende segmenten in regio Limburg en Vlaams-Brabant. Met onze jarenlange ervaring kunnen onze klanten rekenen op een zeer efficiënt en kostenbesparend bouw- en ontwikkelproces.

Verbouwingen

 Je bent bij ons op het juiste adres voor alle verbouwingsprojecten. Met steeds meer succesvolle projecten in de afgelopen jaren hebben wij binnen ons team een sterke expertise en technische kennis ontwikkeld om telkens een topwerk te leveren bij de renovatieprojecten van onze klanten.   

Projectonwikkeling

Als projectontwikkelaar nemen wij het initiatief bij het ontwikkelen van bouwprojecten. Na het zorgvuldig selecteren van de locatie is onze eerste taak het vinden van de gronden en samenwerkingen opzetten met de grondeigenaren aan de hand van financieel interessante voorstel.  

Bij Simbouw Algemene Bouwwerken groeien we voortdurend, breiden we ons portfolio uit, betreden we nieuwe markten en vergroten we ons bereik in Canada. Hierdoor zijn we altijd op zoek naar getalenteerde kandidaten om ons team van gepassioneerde mensen te versterken.

ONze vakmannen

Dankzij hun jarenlange ervaring en kennis van zaken leveren onze vakmannen steeds werk van een hoog kwaliteitsniveau.

7

OFFERTE AANVRAGEN?

wij zijn benieuwd naar uw plannen!

De enorme werkdrukte die wij meestal hebben kunnen ons nooit belemmeren om op de nieuwe offerte aanvragen zo snel mogelijk te reageren. Binnen 2 werkdagen krijg je een e-mail van ons.