Simbouw

Algemene Bouwwerken & Schilderwerken

Simbouw is een familiaal, solide en gezond bedrijf dat opgericht is in 2006. Sindsdien zijn we uitgebreid naar een bedrijf met 20 medewerkers. We voeren algemene bouw -en schilderwerken uit voor nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten.

Ons werkgebied is in de provincie Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Brussel.

Kwaliteit, eerlijke prijs en afspraken navolgen zijn basisprincipes voor ons en onze medewerkers. Als meewerkende vennoten volgen we elk project heel nauw op en informeren onze klanten bij elke fase. Dankzij onze klantgerichte aanpak zijn we erin geslaagd om onze activiteiten sterk uit te breiden.

Zoekt u een betrouwbare aannemer voor de ruwbouw en/of schilderwerken van uw project? Aarzel niet ons te contacteren. We helpen u immers zeer graag!


Heusden

Simbouw

Algemene Bouwwerken & Schilderwerken

 

Simbouw is een familiaal, solid en gezond bedrijf dat opgericht is in 2006. Sindsdien zijn we geëvalueerd naar een bedrijf met circa 25 medewerkers. We voeren algemene bouwwerken en schilderwerken uit voor nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten.

Ons werkgebied is grotendeels Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Brussel. De sterkte van ons bedrijf is dat we ons strikt aan de wens van onze klanten houden.

Kwaliteit, eerlijke prijs en afspraken navolgen zijn basisprincipes voor ons en onze medewerkers. Als meewerkende vennoten volgen we elk project heel nauw op en informeren onze klanten bij elke fase.

Zoekt u een betrouwbare aannemer voor de ruwbouw en/of schilderwerken van uw project? Aarzel niet ons te contacteren. We helpen u immers zeer graag!

Efficiëntie

Dankzij onze ervaren en opgeleide team werken we zeer efficiënt wat een duidelijke impact heeft op onze kostenstructuur.

}

Perfecte Timing

We houden ons altijd strik aan de afgesproken timing met de bouwheer. De oplevering gebeurt stipt op de afgesproken datum.

w

Klantenbegeleiding

We begeleiden onze klanten bij de keuze van de materialen en bouwtechnieken.

Energie

Bouwen is passie voor ons en net daarom werken we met volle energie en enthousiasme.