Onze Diensten

Limburg-Antwerpen-Vlaams Brabant-Brussel


Nieuwbouw Appartementen

We voeren de ruwbouw -en schilderwerken van de appartementen uit voor de projectontwikkelaars in regio Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Dankzij onze lage kostenstructuur kunnen we onze werken, ten opzichte van onze concurrenten, leveren voor een voordelige prijsNieuwbouw Appartementen

 

We voeren de ruwbouw en schilderwerken van de appartementen uit voor de projectontwikkelaars in regio Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Dankzij onze lage kostenstructuur kunnen we onze werken,  ten opzichte van onze concurrenten, leveren voor een voordelige prijs.
Nieuwbouw Woningen

Bent u op zoek naar een aannemer die kwaliteitsvol en nauwkeurig werkt (en dit) voor een eerlijke prijs? Dan bent u bij Simbouw op het juiste adres.

Onze eigen ervaring speelt een onmisbare rol bij de uitvoering van de werken zodat de plannen van de architect 100% gerespecteerd worden. Bovendien hanteren we een nauwe samenwerking met de bouwheer, overheidsinstanties, ingenieursbureau en architect waardoor onze communicatie vlot en nauwkeurig verloopt.Nieuwbouw Woningen

 

Bent u op zoek naar een aannemer die kwaliteitsvol en nauwkeurig werkt (en dit) voor een eerlijke prijs? Dan bent u bij Simbouw op het juiste adres.

Onze eigen ervaring speelt een onmisbare rol bij de uitvoering van de werken zodat de plannen van de architect 100% gerespecteerd worden. Bovendien hanteren we een nauwe samenwerking met de bouwheer, overheidsinstanties, ingenieursbureau en architect waardoor onze communicatie vlot en nauwkeurig verloopt.
Schilderwerken

Professionele aanpak nodig voor schilderwerken van uw project? Simbouw voert al 15 jaar schilderwerken uit voor zowel openbare als privé bouwprojecten.Schilderwerken

Professionele aanpak nodig voor schilderwerken van uw project? Simbouw voert al 15 jaar schilderwerken uit voor zowel openbare als privé bouwprojecten.

Verbouwingen

 

Simbouw is de ideale partner voor uw verbouwing. Dankzij onze ervaring kunnen we namelijk zeer efficiënt en snel werken waardoor u voor een zeer voordelige prijs uw verbouwing kan realiseren in een korte tijdstip.
Verbouwingen

Simbouw is de ideale partner voor uw verbouwing. Dankzij onze ervaring kunnen we immers zeer efficiënt en snel werken waardoor u voor een zeer voordelige prijs uw verbouwing kan realiseren in een korte tijdstip.

Offerte aanvragen?

Het is niet gemakkelijk om een betrouwbare partner te vinden voor uw bouwproject. Een partner die topkwaliteit levert met de juiste afwerking vind je nu eenmaal niet overal. Door onze passie en kennis voor het bouwen, slagen wij altijd er in om onze klanten tevreden te stellen. Met onze ervaring van meer dan 20 jaar in de sector staan wij garant voor uw bouwproject.

Vraag uw offerte aan